FORGOT YOUR DETAILS?

Producator de cazane de cupru

Compania noastra are ca domeniu de activitate comercializarea materialelor feroase si neferoase si este unul dintre cei mai puternici jucatori din domeniu la nivel national. Prin oferta ampla de cazane de cupru pentru tuica dorim sa completam gama de produse pe care o comercializam la nivel national.

Design LMT Steel SRL prin Cazane-Cupru.ro ofera solutii pentru multiple tipuri de cazane de cupru de calitate superioara, fabricate in Romania, cu materiale avizate sanitar la preturi accesibile.

Contact Cazane-Cupru.ro

Putem fi contactati la numerele de telefon afisate pe site sau prin email la lucian.rosu@design-steel.ro / octavian.rosu@design-steel.ro

Clientii si colaboratorii care doresc sa ne viziteze o pot face la sediul companiei noastre din Timisoara, Splaiul Penes Curcanul, Nr. 3-5, judetul Timis, Romania. Informatii pentru localizare se pot gasi urmand instructiunile de pe harta de mai jos.

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
Cazane Cupru

loading map - please wait...

Cazane Cupru 45.826407, 21.285324 Cazane Cupru Calea Lipovei km. 10, dreapta. loc Giarmata. Et 2 Camera 205, Depozit C7 judetul Timis, Romania
TOP